Bijeenkomst voor ondernemers in het kader van Talent2Work

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Op dinsdagavond 21 april 2015 organiseren de gemeenten Baarle-Nassau en Alphen-Chaam, in samenwerking met het O.C.T. en StOB een bijeenkomst voor alle ondernemers in de regio.

Bijeenkomst voor ondernemers in het kader van Talent2Work

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Baarle-Nassau en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Op deze avond worden alle ondernemers geïnformeerd uit de gemeenten Baarle-Nassau en Alphen-Chaam over het werkgelegenheidsproject Talent2Work. Met het project willen de gemeenten zoveel mogelijk mensen uit de bijstand aan werk helpen waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de lokale kracht in de gemeenten.

Intensieve samenwerking

Met de methodiek Talent2Work kiezen we voor een intensieve samenwerking met de werkgevers op basis van een collectief belang. We leggen de verbinding tussen initiatieven en organisaties en gaan samen op zoek naar de kansen van de Participatiewet zodat u zorgeloos en maatschappelijk betrokken kunt ondernemen.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. U dient zich alleen aan te melden via info@talent2work.nl zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. We sluiten de bijeenkomst af met een hapje en een drankje.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!