Bijeenkomst voor regionale bedrijven in sector duurzaamheid

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Regio Noord Veluwe

De regio Noord-Veluwe organiseert op donderdag 10 oktober 2013 op het Bouw & Infrapark in Harderwijk een bijeenkomst om regionale bedrijven op weg te helpen met duurzaamheid.

Bijeenkomst voor regionale bedrijven in sector duurzaamheid

Volop kansen tot verduurzaming

Er liggen volop kansen om de bestaande woningvoorraad te verduurzamen. Via het energieakkoord maakt het Rijk isoleren en opwekken aantrekkelijk. Gemeenten komen met stimuleringsmiddelen als de zonne-atlas en subsidies. Inwoners verzamelen zich om blok voor blok hun woning te laten isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Bedrijven uit de regio worden uitgedaagd om deze kansen op te pakken.

In een kort middagprogramma willen we u inspireren met succesvolle aanpakken elders, kennis laten maken met de marketing en belang van kwaliteit. We dagen u uit om aan tafel met de gemeente tot een succesvolle aanpak te komen.

Programma

15.30 uur:  Inloop met koffie/thee en Harderwijkertje;
16.00 uur: Welkom en aftrap door Dick Neuteboom, klimaatadviseur Regio Noord-Veluwe;
16.10 uur: Inzicht in de behoeften van de klant en hoe speel je hier op in? Goede praktijkvoorbeelden door Stendert de Vies, Syntens Innovatiecentrum;
16.40 uur: Verkooptraining en marketing: verkoop ik een goed product of de laagste prijs? Door praktijktrainer van Uw Duurzame Installateur;
17.00 uur: Korte pitch door Meer Met Minder. Gezamenlijk initiatief van de Rijksoverheid, bouw-, installatie- en energiebedrijven;
17.05 uur: Aan tafel met de gemeente. Werk mee aan de uitdaging die de gemeente met u wil invullen. Aanwezig zullen zijn vertegenwoordigers van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet en Putten;
17.30 uur: Afsluiting met hapje en drankje.

Waarom zou u komen?

Op 6 juni 2013 trapten we af met de presentatie van de regionale campagne Inwoners nemen Initiatief en de Zonne-atlas. Daar waren ruim 70 ondernemers aanwezig waarvan er diverse aangaven in een vervolg verder te willen praten over een inspirerende en gezamenlijke aanpak in de gemeenten op de Noord-Veluwe.  Nu gaan we met die gemeenten verder: aan de slag!

Dus: Leer kansen op het gebied van energiebesparing te vertalen naar meer omzet. Overtuig de particuliere woningeigenaar de opdracht bij u neer te leggen en ga ter plekke samenwerkingsverbanden aan met collega’s om zo meer slagkracht te creëren.

Aanmelden

Bent u ondernemer in de Noord-Veluwe? U bent van harte welkom. Meld u zich uiterlijk 1 oktober aan door uw  naam/namen en contactgegevens te mailen: dneuteboom@regionoordveluwe.nl . Voor vragen kunt u contact opnemen met Dick Neuteboom, te bereiken op  telefoonnummer 0341 – 47 44 22.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!