Bijeenkomst voor startende ondernemers in Sint-Michielsgestel

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Haaren

Onlangs gestart met uw eigen bedrijf, of heeft u plannen om te starten als ondernemer? Dan bent u van harte welkom op 6 oktober in Sint-Michielsgestel.

Bijeenkomst voor startende ondernemers in Sint-Michielsgestel

Als startende ondernemer wilt u snel aan de slag. Maar ook op een doordachte manier. Daarom organiseren de gemeenten Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel, samen met Rabobank Hart van De Meierij een informatieavond speciaal voor startende ondernemers.

Programma 

Om 19.00 uur zijn geïnteresseerden (startende) ondernemers van harte welkom bij de Rabobank aan de Hoogstraat 21 in Sint-Michielsgestel. Wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren opent de avond. Matthijs Hazeleger, een expert op het gebied van Social Media, legt uit welke toegevoegde waarde online media kunnen hebben voor (startende) ondernemers. 

Aansluitend kunnen deelnemers kiezen uit één van de drie informatiesessies, verzorgd door de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, en ondernemersverenigingen, gemeenten en de Rabobank. Tijdens deze avond is er voldoende gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met andere ondernemers. Zo start u met een voorsprong!

Aanmelden 

Aanmelden kan tot 30 september via www.boxtel.nl/startersavond2014

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!