Bijeenkomst voor startende ondernemers

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Gemeente Boxtel

Onlangs gestart met een eigen bedrijf? Plannen om te starten als ondernemer? Kom dan naar de Startersavond op maandag 6 oktober in het adviescentrum van de Rabobank in Sint-Michielsgestel.

Bijeenkomst voor startende ondernemers

Als startende ondernemer wil je snel aan de slag. Maar ook op een doordachte manier. Daarom organiseren de gemeenten Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel, samen met Rabobank Hart van De Meierij een informatieavond speciaal voor jou als startende ondernemer.

Programma

We hebben natuurlijk een interessant programma samengesteld. Om 19.00 uur ben je van harte welkom bij de Rabobank aan de Hoogstraat 21 in Sint-Michielsgestel. Wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren opent de avond. Polle de Maagt, een expert op het gebied van Social Media, legt uit welke toegevoegde waarde online media kunnen hebben voor (startende) ondernemers. 

Aansluitend kun je kiezen uit één van de drie informatiesessies, verzorgd door de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, ondernemersverenigingen, gemeenten en de Rabobank. Tijdens deze avond is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met andere ondernemers. Zo start je met een voorsprong! We verwachten rond 23.00 uur af te ronden.

Informatiesessies


1.Start een eigen bedrijf - Kamer van Koophandel Brabant (KvK)
Benieuwd naar wat je in je mars hebt en op zoek naar zelfstandigheid en vrijheid? Dan is misschien het ondernemerschap wel iets voor jou. Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen, dan kan deze avond een eerste stap zijn voor een nieuwe toekomst. Heb je een goed idee en wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Schrijf dan in voor de informatiesessie van de KvK.

2.Belastingen voor starters - Belastingdienst
Bij het ondernemerschap komen veel zaken aan bod. Vooral de zaken die je voor de Belastingdienst moet regelen moeten duidelijk zijn. Zoals je administratie, de btw, inkomstenbelasting en facturen. De informatiesessie van de Belastingdienst geeft hierover meer duidelijkheid.


3.In gesprek met collega (startende) ondernemers - Rabobank, gemeenten en ondernemersverenigingen
Ben je recent gestart of heb je voldoende kennis en informatie over het opstarten van je bedrijf? Dan is het wellicht zinvol om met andere ondernemers, de bank of met een gemeente in gesprek te gaan. Bij deze informatiesessie gaat het vooral om leren van elkaar. Ontmoet collega starters, misschien doe je deze avond al zaken!

Ga met elkaar in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën en plannen ook werkelijkheid worden? De adviseurs van de Rabobank helpen je graag op weg.
  • Wat kan de gemeente voor jou betekenen? Ontmoet de gemeentelijke accountmanagers voor bedrijven.
  • Is een ondernemersvereniging iets voor jou? Ga in gesprek met het bestuur.


Aanmelden

Een interessante avond waarbij kennis delen centraal staat. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk 30 september aan via www.boxtel.nl/startersavond2014.

Bij je aanmelding kun je direct een keuze maken uit één van de drie informatiesessies.

Ken je iemand die ook overweegt om te gaan starten, of net begonnen is? Dan mag je hem/haar natuurlijk meenemen. Deze introducé kan zich via dezelfde link aanmelden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!