Bijeenkomst voor werkzoekende jongeren in Eindhoven

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Op woensdag 23 april organiseert de Gemeente Eindhoven samen met De Startersbeurs en stichting De Broekriem een kickoff meeting voor jongeren die op zoek zijn naar werk.

Bijeenkomst voor werkzoekende jongeren in Eindhoven

Het is in deze tijd niet gemakkelijk om een baan te vinden.  Wat is in deze tijd de beste weg naar een baan? Netwerken is een must, maar hoe doe je dat? Hoe verkoop je jezelf? Martijn Oerlemans, expert in het coachen van jonge professionals de startersfase van hun carrière, geeft antwoord op deze vragen in zijn workshop ‘netwerken en pitchen’.

Programma

Om 15.00u zullen wethouder Monique List van de gemeente Eindhoven samen met de Startersbeurs en stichting De Broekriem de aftrap geven van de bijeenkomst in het Stadhuis. De workshop start vervolgens om 15.30.

Na afloop van deze workshops is er nog een borrel waar ervaringen en tips kunnen worden uitgewisseld. Kortom, een goed initiatief van deze organisaties met als doel jongeren te laten werken aan hun netwerk en toekomst.

Aanmelden

Werkzoekende en deelnemers van de Startersbeurs van regio Eindhoven kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kickoffstartersbeurs@eindhoven.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!