Binnenkort ook regio Zuidoost-Brabant beschikbaar op RegioinBedrijf.nl

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: RegioinBedrijf

Woensdag 27 april vindt een speciale bijeenkomst voor het MKB uit Zuidoost-Brabant plaats. Brainport Development en WTC-E Zakensociëteit hebben samen het initiatief genomen om deze bijeenkomst te organiseren om het MKB te informeren over wat de regio Brainport het MKB te bieden heeft.

Binnenkort ook regio Zuidoost-Brabant beschikbaar op RegioinBedrijf.nl

Tijdens deze bijeenkomst wordt een nieuw en uniek promotieconcept voor Zuidoost-Brabant (regio Brainport) gelanceerd: RegioinBedrijf. Gezamenlijk met vele organisaties, onderwijsinstellingen, gemeenten en instanties wordt middels dit concept gewerkt aan de versterking van de regionale economie.

De regio Brainport is een van de pijlers van de Nederlandse economie. Bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen staan bekend om hun goede en nauwe samenwerking. Dat maakt deze
regio uniek en dat is ook wat Brainport nog ver gaat brengen. Ook ondernemers kunnen hier van profiteren. Brainport biedt volop kansen. Kapitaal, goede locaties, geschikt personeel en volop mogelijkheden om met andere bedrijven en organisaties in contact te komen en samen te werken. Tijdens deze MKB-bijeenkomst wordt men geïnformeerd over de mogelijkheden in de regio.

RegioinBedrijf levert aan deze ontwikkelingen een bijdrage in de vorm van een naslagwerk en een online platform, waar de activiteiten van de 3 O’s (Overheden, Onderwijsinstellingen en Ondernemers) uit de regio in kaart worden gebracht en dient ter bevordering van de onderlinge samenwerking.  Het eerste exemplaar van de gids wordt tijdens de bijeenkomst officieel overhandigd aan de heer Brink, Wethouder Economische Zaken van de gemeente Eindhoven.

Het programma begint om 17.00 uur en zal plaatsvinden in het Philips Stadion Eindhoven. U kunt zich tot en met donderdag 21 april aanmelden via de website van het WTC-E zakensociëteit: www.wtce.nl (zie bij activiteiten).

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!