Biobased Delta aanwezig bij EFIB 27-29 oktober

  • Regionale ontwikkeling

Van 27 tot en met 29 oktober 2015 vindt het European Forum for Industrial Biotechnology and the Bioeconomy plaats in Brussel. Drie dagen lang komen meer dan 700 biobased professionals bijeen voor presentaties, workshops, één-op-één meetings en om te netwerken.

Biobased Delta aanwezig bij EFIB 27-29 oktober

Deelname Biobased Delta

Biobased Delta is ook dit jaar aanwezig. Willem Sederel (Directeur) en Rop Zoetemeyer (vice-voorzitter) verzorgen een presentatie over redefinery. Daarnaast heeft de Biobased Delta een stand op de beursvloer.

Europa's Bioeconomy Intercluster

EFIB vormt ook het startpunt voor de samenwerking tussen Biobased Delta, IAR (Frankrijk), Bioeconomy Cluster (Duitsland) en BioVale (Verenigd Koninkrijk). Op het congres zal het gezamenlijke cluster 'Europe's Bioeconomy Intercluster' worden gelanceerd en ondertekenen alle partijen een Memorandum of Understanding (MoU) over hoe de samenwerking verder vorm krijgt.

Interessant programma

Ook BE-Basic is op het congres. Verder staan op het programma onder andere Tjerk de Ruiter (CEO Corbion), Joanna Dupont Inglis (EuropaBio), Marcel Wubbolts (DSM) en François Monnet (Solvay).

Meer informatie

Meer informatie op de website van EFIB 2015

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!