Biomassacentrale in Breda

  • Technologie
  • Bron: Brabant Vandaag

De wijkraad Brabantpark wil zich opheffen als de centrale doorgaat.

De wijkraad Brabantpark wil zichzelf opheffen. Het gesteggel rond de komst van de biomassacentrale zou daar debet aan zijn. Dit meldt de wijkraad zelf.

"De wijkraad heeft gisteravond unaniem besloten om voorlopig haar activiteiten op te schorten en zal via een openbare vergadering de bewoners vragen zich uit te spreken over de toekomst van de wijkraad", stelt de wijkraad. "Wij betreuren deze gang van zaken ten zeerste, maar voelen ons echt niet serieus genomen door dit college."

De manier van communiceren en de procesgang rond de biomassacentrale zijn volgens de wijkraad alles behalve goed te keuren. De wijkraad heeft de indruk dat dit gevoel bij meerdere wijk- en dorpsraden leeft en zal hierover in overleg treden met de gezamenlijke wijk- en dorpsraden.

"De huidige stroeve en gebrekkige manier van communiceren en de niet transparante manier van informatievoorziening en besluitvorming brengt ons tot dit standpunt", aldus de wijkraad in de verklaring.

Voor meer info zie http://www.bredavandaag.nl/nieuws/algemeen/2012-02-02/biomassacentrale-wijkraad-brabantpark-wil-zichzelf-opheffen

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!