BKD Arnhem in Rijnhal op 9 en 10 mei 2012

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: BKD Arnhem

Op 9 en 10 mei 2012 vinden in de Rijnhal de Bedrijven Kontakt Dagen Arnhem plaats. Dat betekent dat het b-to-b evenement voor Arnhem gewoon doorgaat.

BKD Arnhem in Rijnhal op 9 en 10 mei 2012

De organisatie is in handen van See U en I & G Events.

Het voortbestaan van de BKD Arnhem hing na het faillissement van de Stichting Rijnhal aan een zijden draadje. See U en I & G Events sloegen de handen in elkaar en kwamen er snel uit met de curator. Daarna ging de organisatie in gesprek met de nieuwe exploitant van de Rijnhal. Dat alles heeft er toe geleid dat de BKD Arnhem gewoon doorgaat en wel op woensdag 9 en donderdag 10 mei 2012.

See U heeft in Arnhem naam gemaakt als organisator van publieks- en bedrijfsevenementen. Het bureau is onder andere bekend als de organisatie achter ‘Smaakvol Arnhem’, de ‘Processie van Sonsbeek Grandeur’ en het ‘Warm Winter Weekend’. See U heeft ook grote expertise op het gebied van beursorganisatie. Hetzelfde kan worden gezegd van I & G Events. Het bedrijf uit Elst is als standbouwer en conceptbedenker al jaren aan de BKD Arnhem verbonden. Eberson & Nijhof Uitgevers (de uitgevers van onder andere Arnhem Business) is mediapartner. Ook dit bedrijf heeft veel ervaring in beursorganisatie. Eberson & Nijhof is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de BKD Nijmegen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!