Boost voor biobased economy in Oost-Brabant

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

Biobased ondernemers uit Oost-Brabant ontmoetten elkaar op 22 januari tijdens de eerste Bioboost Business dag in Helmond.

Boost voor biobased economy in Oost-Brabant

150 biobased ondernemers uit de regio Oost-Brabant kwamen op donderdag 22 januari bijeen tijdens de eerste business dag van het nieuwe initiatief Bioboost Oost-Brabant op de Groene Campus in Helmond. Allemaal ondernemers die op zoek waren naar inspiratie, samenwerking en nieuwe business in de biobased sector. Tijdens deze middag werden er inspirerende presentaties gegeven. Met een primeur: Mars presenteerde zijn nieuwe project; de ontwikkeling van een biobased wikkel. Tijdens de BioWalk maakten de ondernemers een wandeling langs ondernemers met een nieuw idee, plan of probleem waarvoor zij op zoek zijn naar potentiële samenwerkingspartners.

Bioboost Oost-Brabant

De belangstelling voor biobased is niet voor niets groot. Oost-Brabant heeft goede kansen om een vooraanstaande rol te spelen in de biobased economy. Gedeputeerde Bert Pauli: "Ik kan me geen regio in Europa voorstellen waar de biobased economy beter ontwikkeld kan worden dan in Brabant. In onze provincie zijn we sterk in high tech, design, land- en tuinbouw en clean tech.’ Bioboost Oost-Brabant wil de verschillende ontwikkelingen in concrete projecten laten zien.

Lees meer over Bioboost Oost-Brabant of zie www.brabantse-agrofood2020.nl/innoveren.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!