home » nieuws » Bouw »

Bouwbedrijven kunnen bouwlocaties weer openstellen

  • Bouw
  • Bron: Bouwend Nederland

Door tijdens de Dag van de Bouw een bouwlocatie open te stellen, die normaal voor het grote publiek niet toegankelijk is, kunnen bouwbedrijven mooie bouw- en infraprojecten in wording laten zien.

Bouwbedrijven kunnen bouwlocaties weer openstellen

Nederland is niet af, er wordt nog genoeg gebouwd. Leden van Bouwend Nederland kunnen dit op de Dag van de Bouw laten zien.

Gebruikersgroepen informeren

Uw doel om deel te nemen kan zijn om contact met omwonenden en passanten te onderhouden, of om potentiële kopers uw project te laten zien. U kunt met deze open dag nieuwe gebruikersgroepen informeren en uw medewerkers (en hun gezinsleden) betrekken bij het project en het bedrijf.

Het succes hangt van verschillende factoren af. Uw project moet wel goed bereikbaar zijn en makkelijk vindbaar. Dit kunt u op deze website al communiceren. Als u een project in aanbouw heeft voor grote gebruikersgroepen dan trekt dit ook grote groepen bezoekers aan. Denk hier bijvoorbeeld aan een school, ziekenhuis, bank, tunnel, een belangrijke verbindingsweg. Medewerkers die op de dag zelf een goed verhaal over het project kunnen vertellen boeken bewezen succes.

U kunt uw projecten zelf online beheren en dagelijks aanvullen met informatie en foto’s op de website van de Dag van de Bouw.

Meer informatie over BOUWEND NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!