BOV-Trofee 2012 naar Elho

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BOV-Trofee

De Tilburgse specialist in plastic plantenbakken is gekozen tot beste bedrijf van Midden-Brabant. Boxplosive won de Junior Trofee.

BOV-Trofee 2012 naar Elho

In een uitverkocht Theaters Tilburg werd gisteravond kunststof plantenbakkenspecialist Elho verkozen tot winnaar van de BOV-Trofee. Duizend ondernemers, managers en beslissers uit het Midden-Brabantse bedrijfsleven woonden de uitreiking, gepresenteerd door Humberto Tan, bij. Elho kwam binnen het thema ‘Ondernemen is Topsport’ onder andere het beste uit de strijd vanwege het innovatieve karakter en de sterke groei die het bedrijf doormaakt. Directeur Peter Meyer nam de prijs in ontvangst in een afgeladen studio waar een heuse boxring was nagebouwd. Boxplosive (Paul Maijers) won de Junior Trofee, de prijs voor de beste jonge ondernemer uit de regio. Het publiek stemde tijdens de awardshow, ook de internetstemmen werden meegeteld en uiteindelijk gaf de beoordeling van de jury de doorslag.

Afwisselend programma

Na de bedrijfsbezoeken door de jury, HLB Van Daal & Partners, Tempo-Team en afgevaardigden van de Junior Kamer bleef een groep van drie finalisten voor de BOV-Trofee over: Elho, Sportinstituut Ooms en Vendor. Zij presenteerden zich tijdens de uitreikingsavond aan de jury en het publiek en werden uitgebreid bevraagd over hun ondernemersvisie- en kwaliteiten. Naast het competitieve gedeelte was er ook ruimte voor entertainment. Peer Swinkels van Bavaria gaf een presentatie over de visie en strategie van Bavaria en tonpraoter Andy Marcelissen zette de finalisten nog eens met een vette knipoog in de spotlights.

Over de kandidaten

Net zoals vorig jaar werd de trofee uitgereikt aan ondernemer die binnen het thema de beste prestatie neerzet met zijn onderneming. BOV-voorzitter Thijs van der Hilst: “Elho heeft de overwinning absoluut verdiend. Het is een prachtig bedrijf voor onze regio dat deze titel zonder twijfel met eer gaat dragen. We kijken als BOV-commissie van de Junior Kamer terug op een supergeslaagde avond. Het hele theater uitverkocht, een wervelende presentatie en een drukbezochte borrel en afterparty.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!