Brabant Awards: de finalisten van 2012 zijn bekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

De jury van de Brabant Awards heeft gesproken: eensgezind koos zij uit ruim 150 genomineerden de finalisten. Vanaf nu kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete finalist op www.brabantawards.nl.

Brabant Awards: de finalisten van 2012 zijn bekend

Dat kan t/m woensdag 23 mei. Jij bepaalt dus wie op vrijdag 25 mei één van de drie Brabant Awards wint!

Bij de Brabant Awards gaat het om dé spannende zoektocht naar de Brabantste Brabander. Er zijn drie awards: voor de Brabantste Brabander, de Brabantste student en het Brabantste bedrijf. Brabanders zijn innovatief en ondernemen met lef, maar zijn ook gemoedelijk en gastvrij. Ze combineren moeiteloos de harde én zachte kanten van het leven. Juist deze bijzondere combinatie staat centraal bij de Brabant Awards!

Stem op je favoriet

De finalist die de meeste stemmen verzamelt in zijn categorie, wint een Brabant Award. Wie gun jij een Brabant Award? Maak op www.brabantawards.nl kennis met de finalisten en bepaal wie jij je stem geeft. Met elk social media account kun je dagelijks op één finalist per categorie stemmen. Je kunt op dezelfde manier stemmen via sms. En houd intussen de website in de gaten, want wekelijks wordt de tussenstand bekend gemaakt.

Mooie prijzen

Door te stemmen kun je mooie prijzen winnen. Zoals een gloednieuwe iPad, één minuut gratis winkelen bij Emté, kaarten voor Brabant Open Air of kaarten voor de spannende finale van de Brabant Awards. De finale vindt plaats op vrijdag 25 mei 2012 in het muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. En door te stemmen kun jij erbij zijn. Hoe vaker je stemt, hoe meer kans je maakt op kaarten!

Deskundige jury

De jury bestaat uit succesvolle Brabanders die uitblinken op hun eigen terrein, onder andere: tv-persoonlijkheid en theaterproducent Albert Verlinde, directeur Search en zakenvrouw van het jaar Anne-Marie Rakhorst, directeur Princess Household Appliances Aad Ouborg en hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven Theo Salet. Bert Pauli, gedeputeerde Economische zaken & Bestuur van de provincie Noord-Brabant, is voorzitter van de jury.

Spannende race

Juryvoorzitter Pauli is tevreden over de finalisten: ‘We zijn aangenaam verrast over de nominaties. Het wordt een heel spannende race. De finalisten zijn allen vernieuwend en succesvol op hun terrein. Toch zijn de verschillen tussen de finalisten groot en daar zijn we als jury heel blij mee. Het Nederlandse publiek is nu aan zet!’

Sterk Brabant

De Brabant Awards is een initiatief van Merk Brabant, in samenwerking met Stichting Brabant Onderneemt. Doel van Merk Brabant is het versterken van het imago van Brabant als aantrekkelijke regio voor bedrijven, toeristen, (potentiële) werknemers en studenten. Alle informatie over de campagne is te vinden op www.brabantawards.nl. De wedstrijd volgen kan via Twitter #brabantawards of @ddjab en via Facebook www.facebook.com/dandenkjeaanbrabant.

De finalisten zijn:

Brabantste Brabander:

  • Jan Franken, Stiphout
  • Ad van Loenhout, Hoogerheide
  • Marc Meeuwis, Tilburg
  • Sander Vrugt van Keulen, Eindhoven

Brabantste bedrijf:

  • Ansae BV, Oosterhout
  • Eco-Point, Halsteren

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!