Brabant bezocht door Vice-gouverneur Jiangsu

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BOM

De succesvolle Brabantse handelsmissie naar China heeft nu al een tegenbezoek opgeleverd: de vice-gouverneur van de Chinese provincie Jiangsu, He Quan, bezocht vorige week met een delegatie Brabant.

Brabant bezocht door Vice-gouverneur Jiangsu

De eerste stop was het Life Sciences Park (LSP) in Oss waar de groep werd ontvangen door burgemeester Wobine Buijs, directeur van het Life Sciences Park Alie Tigchelhoff en Mirjam Mol, hoofd Development Center Oss van MSD. De Chinese delegatie kreeg uitgebreid uitleg over de faciliteiten op het LSP in het algemeen en de unieke ultra high throughput screeningsfaciliteit in het bijzonder. Ook werd door enkele bedrijven waaronder Fysicon een presentatie gegeven.

De volgende locatie die de delegatie bezocht was de High Tech Campus in Eindhoven waar na de lunch een presentatie werd gegeven over de faciliteiten van de High Tech Campus en het concept open innovatie. Het bezoek in Eindhoven werd afgesloten bij het Holst Centre waarna de delegatie zijn weg vervolgde naar Den Bosch.

In Den Bosch werd Plantlab bezocht, deze organisatie nam ook deel aan de Brabantse missie naar Jiangsu in april. De laatste stop van het drukke bezoek was het Provinciehuis, waar de vice-gouverneur van de provincie Jiangsu een bespreking had met de Brabantse Commissaris van de Koningin Wim van de Donk. Tijdens het afsluitende diner was gedeputeerde Bert Pauli gastheer namens de Provincie Noord-Brabant.

Meer informatie over Pivot Park:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!