Brabantse Economieprijs 2010 - thema: energie, ergietransitie en energie-efficiency

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MKB Brabant

Ook dit jaar daagt de provincie Brabanders uit.

Brabantse Economieprijs 2010 - thema: energie, ergietransitie en energie-efficiency


Afwisselend gaat het om de Brabantse Cultuurprijs, de Brabantse Milieuprijs of, zoals dit jaar, de Brabantse Economieprijs. Met het organiseren van de Brabantse Economieprijs 2010 wil de provincie succesvolle ondernemers extra in het zonnetje zetten en duurzame ontwikkelingen in het bedrijfsleven stimuleren. De vorige edities van de Brabantse Economieprijs hebben laten zien dat zo’n opzet werkt en dat de prijs partijen bij elkaar brengt.

Elke drie jaar reikt de Provincie Brabant dus de Brabantse Economieprijs uit. Het thema van de Brabantse Economieprijs 2010 is energie, energietransitie en energie-efficiency. Bij de beoordeling zal de jury extra letten op deze aspecten. De prijsuitreiking vindt plaats op 8 november.

Ondernemers kunnen zich tot 11 oktober aanmelden via de website, www.brabant.nl/economieprijs . Hier staan tevens de voorwaarden voor deelname. Aan de hand van beoordelingscriteria worden een viertal bedrijven genomineerd voor de prijs. De jury beoordeelt de inzendingen op zowel bedrijfseconomische aspecten (omzet, winst en werkgelegenheid) als de behaalde prestaties op het vlak van energie, energiebesparing, het inzetten van duurzame energie en investeringen die zijn gedaan in een duurzamer, energiezuiniger en schoner Brabant. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op 8 november in Schouwburg De Kring te Roosendaal.

 

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!