Brabantse Kempenfestival 2015 in de gemeente Bladel

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

Zondag 30 augustus wordt weer het Brabantse Kempenfestival georganiseerd. In het centrum van Bladel laten ondernemers van 12.00 – 17.00 uur je het beste uit de regio proeven, zien en beleven.

Brabantse Kempenfestival 2015 in de gemeente Bladel

Er is volop kindervermaak, er zijn streekproeverijen, optredens en nog veel meer. Het festival is gratis te bezoeken!

Trotse regio

De Brabantse Kempen is een regio om trots op te zijn, waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Daarom komt echt alles op het festival uit de Brabantse Kempen. Een veelheid van ondernemers en (maatschappelijke) organisaties uit de regio zal vertegenwoordigd zijn. Ook zullen de Bladelse winkeliers en horecaondernemers hun deuren openen waarbij hun assortiment voorzien is van een Kempisch tintje. Zo komt al het goede uit de Brabantse Kempen op het festival samen.

Groot aantal ondernemers

Naast Bladelse ondernemers zijn een groot aantal ondernemers uit de regio aanwezig zoals: JaCo Glas, Landal Het Vennenbos, Kempenmuseum De Acht Zaligheden, Volksuniversiteit De Kempen, Kijk- Speelboerderij ’t Rundal, ’t Hebbedingske, De Hennekooi, ’t Klavertje Vier, Kempenenergie, Bijenhoudersvereniging Ambrosius Bladel, de Beukentuin, Kaasboerderij De Ruurhoeve, Gasterij NatuurSpa Landschot, Kempisch Inloophuis, Escargotskwekerij Stappaerts, Landgoed De Biestheuvel, Outdoorpark Reusel, Recreatieve boerderij De Ganzenhof, Museumbrouwerij De Roos, IJsboerderij De Fluiter, Content Magazine, de Hertenhoeve, Gallery Versmissen, de Kruidkamer, de Laarhoeve en anderen.

Vijfde editie

Het festival wordt telkens in een andere Kempengemeente georganiseerd. Dit jaar vindt de vijfde editie van het Brabantse Kempenfestival in het centrum Bladel plaats; de Sniederslaan en de aangrenzende Markt en het Burgemeester van Houdtplein. De organisatie is in handen van Centrummanagement Bladel, VVV, ZLTO Bladel, Gemeente Bladel en Huis van de Brabantse Kempen.

Het Brabantse Kempenfestival vindt plaats op 30 augustus van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Bladel. In de nabije omgeving is voldoende parkeermogelijkheid. Meer informatie vindt u op: www.brabantsekempen.eu

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!