Brainstormbijeenkomst voor ondernemers uit Heeze-Leende

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Heeze-Leende

Gemeente Heeze-Leende onderschrijft het belang van het ontwikkelen van een toekomstvisie en de grove lijnen die hiervoor zijn uitgezet. Om dat te delen organiseert de gemeente een bijeenkomst.

Brainstormbijeenkomst voor ondernemers uit Heeze-Leende

De wereld verandert, zo ook het detailhandelsklimaat. Voor de provincie Noord-Brabant een belangrijke reden om aan de bel te trekken bij gemeenten met het verzoek om ontwikkelingen in kaart te brengen en op grotere schaal te bekijken hoe we het detailhandelsklimaat naar de toekomst toe positief kunnen beïnvloeden.

Uitnodiging brainstormbijeenkomst

De input van ondernemers in deze fase van visievorming zien wij als grote meerwaarde. Het gaat immers ook om uw toekomst! Namens onze wethouder economische zaken, de heer Jos van Bree, nodigen we u dan ook van harte uit voor de brainstormbijeenkomst 'detailhandel' in de raadzaal van het gemeentehuis in Heeze op dinsdag 10 februari a.s. De avond start om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Bent u ondernemer in Heeze-Leende? We horen graag of u aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan bij onze bedrijfscontactfunctionaris Gertie van Bree via g.v.bree@heeze-leende.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!