Bring Your Own Device centraal op samsam12

  • Technologie
  • Bron: IT Workz

Op dinsdag 8 mei vond het samsam congres 2012 plaats. Deelnemers uit heel Nederland waren naar het Microsoft evenement in ’s Hertogenbosch afgereisd om te praten over de toekomst van onderwijs en ICT.

Bring Your Own Device centraal op samsam12

Sessie IT-Workz wint ‘ranking de sessie’

Het thema van deze editie van het congres was het Bring Your Own Device principe. Gedurende de dag konden deelnemers verschillende presentaties volgen van collega’s uit het onderwijs die dit concept al hebben ingevoerd of die bezig zijn met een implementatie.

Zo verzorgde ook Dimitri Verschoor, ICT manager bij CSG Calvijn, samen met Pieter Klijs, Manager Projectbureau bij IT-Workz, een presentatie over de implementatie van de virtualisatie van de werkplekken bij  de zeven vestigingen van het Calvijn. De reacties hierop waren zo goed, dat de sessie won bij de wedstrijd ‘ranking de sessie’ waardoor de heren het verhaal ’s middags nog een keer mochten presenteren.

Gedurende de dag waren er natuurlijk ook presentaties over de ontwikkelingen binnen het onderwijs en de ervaringen van het gebruik van de verschillende Microsoft producten zoals de SharePoint portal en Microsoft Lync 2010.

Delen en winnen

Tussen de presentaties door konden deelnemers ervaringen delen en op de informatiemarkt kennismaken met het producten- en dienstenaanbod van de aanwezige leveranciers. IT-Workz was hier ook bij aanwezig om het publiek kennis te laten maken met onder andere de DigiCampuz: de nieuwe digitale werkplek. Door dit product kregen deelnemers inzicht in virtualisatie van werkplekken en de mogelijkheden die daarin zijn.

De stand van IT-Workz was tevens ook ingericht om deelnemers kennis te laten maken met nieuwe technologie. Door het scannen van een QR code konden deelnemers kans maken op leuke prijzen. De technologie hierachter was zo ingericht dat er een loeiende sirene afging bij een winnende deelname.

Meer informatie over IT-WORKZ:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!