Buiten de deur uw vergadering, bedrijfsuitje of teambuilding

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Boswachter Liesbosch

Het is heel goed om af en toe met uw medewerkers buiten uw bedrijf te zijn. Een meeting in een rustige en bosrijke omgeving kan een positieve invloed hebben op het opdoen van ideeën, het uitwisselen van gegevens, het bespreken van resultaten of het bijpraten met uw management.

Buiten de deur uw vergadering, bedrijfsuitje of teambuilding

Bij ons heeft u een vergaderruimte beschikbaar met gratis internet, kunt u uw bedrijfspresentaties houden en kunt u na de meeting lekker borrelen of dineren op ons heerlijke terras.

Ook is het goed om uw medewerkers af en toe te trakteren op een uitje. Na een drukke periode is het fijn om voor uw medewerkers een uitje te plannen. Bij ons kunt u met grote gezelschappen heerlijk borrelen en gebruik maken van een lopend buffet of een walking-dinner. Ook het houden van een Kerstdiner of Nieuwjaarsborrel stimuleert uw medewerkers, waardoor er weer met een positieve kijk het nieuwe jaar wordt begonnen.
Midden in het bos aan teambuilding doen, werkt positief. Weg van het bedrijf en socializen met je collega’s. Heel belangrijk om een goede sfeer in je team te houden. Bij ons krijgen ze het gevoel midden in de natuur te zijn, weg van alle hectiek.

Website: www.boswachter-liesbosch.nl
E-mail: info@boswachter-liesbosch.nl
Adres: Profielpagina

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!