Business Coach Breda organiseert event voor (startende) ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Breda

Op 30 juni organiseert Business Coach Breda haar halfjaarlijkse Net-Work-Shop Event, dit keer samen met ZZP West-Brabant. Thema van de avond is “Pieken met je passie: de psychologie van het netwerken”.

Business Coach Breda organiseert event voor (startende) ondernemers

Het evenement begint met een interview tussen Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken en netwerkprofessor Harold Smits. Daarna houdt Harold Smits een interactieve workshop over netwerken vanuit zijn motto ‘Share the fun, fame en fortune. Startende ondernemers die tot 5 jaar geleden zijn gestart kunnen zich aanmelden via www.businesscoachbreda.nl. Het event is gratis en vindt plaats in de trouwzaal van het stadhuis. De inloop is vanaf 18.30 uur en de avond wordt afgesloten rond 22.30 uur.

Leren netwerken

Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken: “Netwerken is heel belangrijk, het is een vaardigheid die niet iedereen gelijk is gegeven. Daarom vind ik het ook goed dat Business Coach Breda en ZZP West-Brabant hiervoor speciaal een workshop organiseren. Zo kunnen startende ondernemers op een leuke manier met elkaar kennis maken, van elkaar leren en met begeleiding van de netwerkprofessor inzicht krijgen hoe je je het netwerken eigen kunt maken en toch authentiek kunt blijven. Ik ben ervan overtuigd dat het de bedrijvigheid in Breda ten goede komt."

Werkplezier centraal

Het programma voor deze unieke Net-Work-Shop richt zich op het netwerken en de passie van de ondernemer. Uitgangspunt is om het werkplezier centraal te stellen bij het netwerken en waardering en aandacht aan klanten te geven. Harold Smits neemt het publiek op een enthousiasmerende manier mee om zijn of haar kwaliteiten en netwerkstijl door te lichten. Door netwerkgesprekken te oefenen laat hij zien wat het effect hiervan kan zijn en hoe zo’n gesprek kan uitmonden in een samenwerking. Dit wordt afgewisseld met een interview met een starter en zijn Business Coach, korte pitches over promotie van diverse netwerkverenigingen en trainers op het gebied van netwerken.

Professionele begeleiding

Sinds 2011 zijn 322 ondernemers gestart met professionele begeleiding van Business Coach Breda, waarvan 96% op dit moment nog steeds actief is. Ook mensen die een uitkering hebben en een bedrijfje willen starten, kunnen terecht bij de Business Coach. Daarnaast hebben de coaches een groot relatienetwerk en organiseren zij tweemaal per jaar een netwerkevent voor de startende ondernemer en ZZP’ers.

Business Coach Breda is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Breda in het kader van OP-Zuid.
ZZP West-Brabant is mede mogelijk gemaakt door de Regio West-Brabant en de Provincie Noord-Brabant.

Meer informatie over Regio West-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!