C.I.A.L.E. partners organiseren MKB Matchmaking Event Healthy Lifestyle

Stichting Health Valley Netherlands, stichting ICT for Brain, Body en Behavior (i3B) en Food Valley NL hebben de handen ineengeslagen in het EFRO gesubsidieerde project ‘C.I.A.L.E.’: Connect, Innovate, Accelerate, Learn en Expand.

C.I.A.L.E. partners organiseren MKB Matchmaking Event Healthy Lifestyle

Doelstelling van het C.I.A.L.E. project is het tot stand brengen en uitbreiden van samenwerking tussen MKB ondernemingen, en de stimulering van MKB ondernemingen tot valorisatie van activiteiten op het raakvlak van ICT, Hersenen-, Cognitie en gedrag, Voedsel en Gezondheid; ‘Healthy Lifestyle’. Op 5 juni 2018 wordt daarom het MKB Matchmaking Event Healthy Lifestyle georganiseerd in Nijmegen.

Programma

Het MKB Matchmaking Event Healthy Lifestyle begint om 09:00 uur en eindigt om 18.00 uur. In de ochtend vindt er een workshop plaats die speciaal bedoeld is voor partners van de deelnemende netwerken. Met behulp van innovatie coaches van DOON gaan zij aan de slag met algemene trends en ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap, Visie en Missie (Why en How), de slectie van doelgroepen, het uitwerken van een waardepropositie en het maken van een pitch.

Na de lunch vindt het tweede gedeelte, open voor iedere Healthy Lifestyle geïnteresseerde, van het event plaats. Na een korte introductie door de vier C.I.A.L.E. project partners is er de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen binnen het MKB en het volgen van een workshop. Daarnaast zal Peter Blangé, Nederlands volleybalspeler en -trainer, een keynote lezing geven over zijn ervaring als prestatie en innovatie manager bij de KNVB. Tot slot is er ruimte voor een brainstormsessie met aansluitend een borrel met healthy snacks.

Praktische informatie

Meer informatie of wilt u zich alvast aanmelden? Neem dan een kijkje op de website van Health Valley Netherlands.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!