Chris Doomernik nieuwe directeur Health Valley

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Per 1 januari heeft Stichting Health Valley een nieuwe directeur, drs. Chris Doomernik MMO. Tot voor kort was Doomernik Directeur bij Thebe Kraamzorg te Tilburg.

Chris Doomernik nieuwe directeur Health Valley

‘Als Dagelijks Bestuur zijn we zeer verheugd met de keuze. Niet alleen haar ervaring met innovatie in de zorg maar ook haar betrokkenheid als Directeur HRM zal van onschatbare waarde blijken voor de ontwikkeling van het netwerk binnen de regio.’ aldus Bestuursvoorzitter René Penning de Vries.

Veel ervaring

Doomernik heeft haar sporen verdiend binnen de gezondheidszorg maar deed ook ruime ervaring op binnen het bedrijfsleven. Als Directeur HRM werkte ze onder andere bij Stork en het Catharina Ziekenhuis. Binnen de Kraamzorg was zij als Directeur de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse innovatieve concepten.

Verbinding als sleutelwoord

‘Het netwerk Health Valley biedt enorm veel kansen voor ondernemers om meer bedrijvigheid te creëren in samenwerking met de zorg. Ik geloof heilig in co-creatie om zo te komen tot praktijkgerichte oplossingen die de gezondheidszorg daadwerkelijk naar een hoger plan brengen. Verbinding zal de komende jaren het sleutelwoord worden, zowel binnen de zorg alsook tussen de zorg en de ondernemer. Als Health Valley zullen we daar een belangrijke rol in gaan vervullen.’ aldus Doomernik.

Chris Doomernik is geboren en getogen in Noord Brabant en woont in Oss. Zij is opgeleid als bedrijfskundige, is gehuwd en moeder van twee volwassen dochters.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!