Circus of innovations op 6 november 2014 in Duisburg

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Euregio Rijn-Waal

De Kennisalliantie Rijn-Waal en de Universiteit Duisburg-Essen nodigen u van harte uit voor het ‘Circus of innovations’ in het Tectrum in Duisburg (Dui).

Circus of innovations op 6 november 2014 in Duisburg

Deze middag staat geheel in het teken van de bijzondere innovaties die de afgelopen periode met ondersteuning van de Kennisalliantie Rijn-Waal tot stand zijn gekomen. Innovaties die antwoorden geven op zeer uiteenlopende vragen zoals; ‘Bestaat er plakband voor inwendig gebruik?’ of ‘Hoe droog je snel een was zonder gebruik van warmte?’. Stuk voor stuk prachtige cases die op het punt staan nieuwe markten te veroveren.

Aanmelden

Het belooft een interessant en afwisselend programma te worden waarin de ondernemers u zullen verrassen en inspireren. En waar u voldoende gelegenheid krijgt om nieuwe contacten op te doen. De Universiteit van Duisburg-Essen zal die middag uw gastheer zijn. Aanmelden kan online.

Serendipity

Sebastian Olma, van het Serendipity Lab, leidt het programma en houdt een mooie lezing over het begrip ‘Serendipity’. Hij gaat ervan uit dat als we weten wat we zoeken, de zoektocht niet nieuw is en zeker niet altijd zal leiden tot de meest spraakmakende innovaties. Als je daarentegen open staat voor het toeval, het onverwachte, dan vallen soms zomaar de mooiste puzzelstukjes samen die leiden kunnen tot baanbrekende innovaties.

Meer informatie over Euregio Rijn-Waal:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!