Cittaslow ondernemersdag in Alphen-Chaam

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam organiseert op donderdag 31 oktober in samenwerking met de ondernemersvereniging Ondernemers Contact Taxandria (OCT) de Cittaslow ondernemersdag 2013.

Cittaslow ondernemersdag in Alphen-Chaam

Het is de tweede keer dat zo’n dag georganiseerd wordt voor de ondernemers uit de vijf gemeenten die deel uitmaken van het Nederlandse Cittaslownetwerk. De eerste ondernemersdag in Borger-Odoorn op 1 november 2012 was met 110 deelnemers een groot succes.

Samen met andere Cittaslow-gemeenten

Deze dag voor ondernemers is een gezamenlijk initiatief van de wethouders van de vijf Cittaslow gemeenten in Nederland. Het doel is de onderlinge contacten te bevorderen en persoonlijke ervaringen en kennis uit te wisselen. Alphen-Chaam gaat de ondernemers uit de eigen gemeente en die uit Midden-Delfland, Borger-Odoorn, Vaals en Heerde gastvrij ontvangen en van 11.00 uur tot ongeveer 19.30 uur een programma aanbieden dat klinkt als een klok.

Keurmerk

De dag staat in het teken van het sociaal-economisch voordeel dat ondernemers kunnen halen uit internationale keurmerk Cittaslow. En dat geldt niet zeker alleen voor ondernemers die actief zijn op het gebied van recreatie, slowfoodproducten of natuur en landschap. Ook MKB-bedrijven kunnen voordeel hebben van het keurmerk, zoals het uitdragen van maatschappelijk duurzaam ondernemen of technieken ontwikkelen die innovatief zijn. De winnaar van de Cittaslow Ondernemersaward 2013 in Alphen-Chaam – Van Puijenbroek Installaties BV uit Alphen -  is daar een mooi voorbeeld van.

Slowdaten

Hebt u zin om met andere ondernemers te “slowdaten”en te ontdekken waar u samen voordeel kunt behalen? Hebt u zin in een actieve dag waarbij het nuttige met het aangename gecombineerd wordt en volop ruimte is om te netwerken en zaken te doen?

Geef u dan op door een mail te sturen naar Marleen Lamé. De kosten van de dag (maaltijden, voorzieningen) bedragen € 30,00 per persoon. Voor de drankjes ontvangt u een aantal consumptiebonnen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!