Cleantech A1-zone nodigt uit om slim met cleantech opgaven om te gaan

In het programma van de Cleantech A1-zone hebben de samenwerkende partners in de Cleantech Regio de verbreding van de A1 aangegrepen om op een slimme manier met cleantech opgaven om te gaan.

Cleantech A1-zone nodigt uit om slim met cleantech opgaven om te gaan

De A1-zone is regionale koploper met (inter)nationale uitstraling door versnelde realisatie van cleantech-opgaven, met synergie en kwaliteit in een aantrekkelijk woon- en vestigingsklimaat.

Verder dan verbreding

De schop gaat al in de grond, dus een uitgelezen moment om verder te kijken dan sec de verbreding. Dat heeft veel enthousiasme opgeleverd en een keur aan ideeën om duurzaamheid, behoud van natuur en aantrekkelijk wonen, werken en ondernemen mogelijk te maken. Meer over het proces en de stappen die al zijn gezet en gezet gaan worden, is te lezen in het magazine Cleantech A1-zone.

Omgevingsagenda

Cleantech Icoon A1 is één van de vliegwielprojecten uit de Omgevingsagenda Cleantech Regio. Deze agenda voeren provincie Gelderland, de Strategische Board Stedendriehoek en de Stedendriehoek-gemeenten samen uit. Samen werken zij aan gezamenlijke thema’s die elkaar raken en versterken en die éxtra inspanning vragen van overheden, ondernemers en onderwijs en onderzoek. Projecten zoals Cleantech Icoon A1 versnellen als ‘vliegwielen’ de realisatie van ambities.

Meer informatie over Cleantech Regio:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!