Cleantech Award 2014 toegekend aan Dries Crama

  • Technologie
  • Bron: VNO-NCW Midden

De allereerste Cleantech Award is dit jaar toegekend aan ondernemer en voorzitter van VNO/NCW Stedendriehoek Dries Crama. Dat werd gisteren bekend gemaakt tijdens Cleantech Tomorrow.

Cleantech Award 2014 toegekend aan Dries Crama

Crama is al jarenlang het boegbeeld voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. “Zijn bevlogenheid en inzet voor duurzaamheid en cleantech zijn een voorbeeld voor ons allemaal,” aldus Andries Heidema, voorzitter van de Strategische Board Stedendriehoek. De award is een bokaal van zuiver kristal en puur aluminium. “Volledig recyclebaar dus”, voegt Heidema er aan toe.

Crama was initiatiefnemer van de Duurzame 100 en pleitbezorger van de energieneutrale regio. Als voorzitter van de Stedendriehoek Onderneemt, als ondernemer maar vooral als mens is Crama de personificatie van economisch en ecologisch verantwoord ondernemerschap.

Jaarlijks

Tijdens het event Cleantech Tomorrow werd bekend gemaakt dat Crama als eerste de bokaal mag ontvangen. De bokaal zal jaarlijks worden toegekend aan personen die zich inzetten voor onderscheidend vermogen van de regio op het gebied van cleantech. De editie 2015 van Cleantech Tomorrow vindt plaats op 2 en 3 februari in Apeldoorn.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!