Clinic over CRM en het kiezen van de juiste oplossing

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Beeckestijn Business Shool

Op vrijdagochtend 20 september organiseert Beeckestijn Business Shool samen met Metrics & More een clinic over CRM, de bijhorende businesscase en het kiezen van de juiste CRM-oplossing.

Clinic over CRM en het kiezen van de juiste oplossing

Aan CRM zitten veel bedrijfseconomische aspecten. Er zijn grote kostenvoordelen te behalen maar ook bestaat de mogelijkheid veel extra opbrengsten te genereren. Wat zijn nu realistische inschattingen en wat zijn de ervaringen op dit gebied voor grote en kleine organisaties? 

Het belang van voorbereiding

Wil Wurtz (Metrics and More) heeft veel ervaring uit de praktijk met kosten en opbrengsten van CRM oplossingen en doceert hierover in de CRM opleiding van Beeckestijn Business School. Wil is regelmatig te beluisteren op BNR bij 'De grote klantenshow'.

Om te voorkomen dat de implementatie van nieuwe CRM-software leidt tot een teleurstelling, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Het definitie- en selectieproces om te komen tot de juiste en optimale keuze van hulpmiddelen komt tevens aan bod in deze clinic. Er bestaan geen slechte CRM-pakketten. Er zijn wel CRM-pakketten die niet passen bij de wijze waarop een organisatie haar klantgerichte processen wenst in te richten. 

Clinic

Maurice Bakker, CRM-ondernemer bij Metrics & More en docent bij Beeckestijn, begeleidt organisaties in dit selectieproces en heeft de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgebouwd. Daarnaast is hij vanuit het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) actief om CRM op de agenda van de CEO te krijgen.

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag met CRM, de businesscase en de bijhorende tools niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 20 september naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.30 uur.

Schrijf u hier snel in voor deze bijzondere clinic. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!