Commercial Zeeland vanaf vandaag weer op Nederlandse TV

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VVV Zeeland

Vanaf 14 april is Zeeland weer met de toeristische TV-commercial te zien op de publieke omroepen, Nederland 1, 2 en 3. Gedeputeerde Carla Schönknecht heeft hiervoor de aftrap gegeven.

Commercial Zeeland vanaf vandaag weer op Nederlandse TV

Hiermee wordt een vervolg gegeven aan de succesvolle campagne in 2013.

De commercials worden uitgezonden in de periode van 14 april t/m 30 april en van 1 juni t/m 21 juni. In totaal worden er ongeveer 300 commercials uitgezonden. De vorige campagne in het voorjaar van 2013 was zeer succesvol. De campagne bereikte mooie resultaten; ruim 112 miljoen kijkers, een toename in website bezoek van 51% en een zeer hoge waardering van kijkers over de reclamespot. Uit onderzoek van de STER bleek dat de kijkers de reclamespot vrolijk, grappig, origineel, aansprekend en geloofwaardig vinden.

Gezamenlijke aanpak

Het uitzenden van de commercials maakt onderdeel uit van een gezamenlijke ambitie van de Provincie Zeeland, toeristische brancheorganisaties en VVV Zeeland om toeristisch Zeeland sterker te positioneren. Diverse partijen werken nauw samen om het LAND IN ZEE! concept te vertalen naar de toeristische sector. De commercial is hier onderdeel van.

Noodzaak

“Als VVV Zeeland willen wij graag het aantal toeristische overnachtingen verhogen. Met een binnenlandse markt die onder druk staat is de TV Campagne bedoeld om Zeeland weer ‘top of mind’ te krijgen. Naar aanleiding van de resultaten in 2013 hebben we samen met de Provincie Zeeland besloten om deze succesvolle campagne ook dit jaar voort te zetten”, aldus directeur Patrick Polie.

Meer informatie over VVV Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!