Conferentie Duurzaam en Gezond aan tafel 5 september

Meer dan 200 professionals van wel 100 zorgorganisaties gingen van start in het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel.

Conferentie Duurzaam en Gezond aan tafel 5 september

In 6 regionale groepen werkten ze in masterclasses aan betere maaltijden voor patiënten en cliënten. Samen vormden zij een nieuwe landelijke beweging naar beter eten in de zorg. Komt het kantelpunt dichterbij?

Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen van het landelijk programma Duurzaam en Gezond aan Tafel tijdens een conferentie. We verzorgen een geanimeerd programma met bijzondere gastsprekers. In gesprekken aan de Chef’s Table gaan we een debat niet uit de weg. En proeven is geloven; op het foodcourt kunt u dit zelf ervaren met presentaties van zorgorganisaties en verrassende en innovatieve proeverijen.

Wanneer?  Dinsdag 5 september 2017 | 10.00 – 15.00 uur

Waar?  Theater ‘t Mozaïek | Campuslaan 6 | 6602 HX Wijchen

Erbij zijn?

U kunt zich online aanmelden via deze link of stuur een mail aan info@diverzio.nl met duidelijk per persoon: naam, organisatie, functie en mailadres. Meld u snel aan, want er zijn veel belangstellenden. Onder voorbehoud van aantal plaatsen.

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!