Conferentie 'Nieuwe economie vraagt lef' in Apeldoorn

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Stedendriehoek Innoveert

Deze conferentie wordt georganiseerd door een groep denkers en doeners in de nieuwe economie: maatschappelijke initiatieven, HAN, de Radboud Universiteit en de provincie Gelderland.

Conferentie 'Nieuwe economie vraagt lef' in Apeldoorn

In eerste intstantie was Annemieke Traag bij deze groep betrokken, inmiddels heeft Michiel Scheffer het stokje van haar overgenomen. De provincie draagt vanuit de programma’s Stad en Regio, Basisprogramma Economie en Energietransitie € 25.000,- bij. De gemeente Apeldoorn draagt het gebruik van de locatie bij. De initiatieven stoppen hun eigen uren in de voorbereiding en organisatie. Een mooie integrale samenwerking. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Doel van de conferentie is het versterken van een aantal Gelderse maatschappelijke initiatieven, zoals Park Lingezegen, Dirk de Derde, Energiefabriek Apeldoorn, DEC Liemers, Cocreatie Culemborg. Daarnaast tonen we de context: het speelveld van de nieuwe economie.

Voor meer informatie, programma en aanmelden: www.denieuweeconomie.net

Onder de aandacht

Stedendriehoek Innoveert wil deze conferentie onder de aandacht brengen bij mensen die geïnteresseerd of speler zijn in de nieuwe economie. Denk aan mensen van gemeenten, bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke initiatieven en uit de financiële sector werken. Stedendriehoek Innoveert vraagt je om:

  • Deze conferentie onder de aandacht te brengen in je eigen netwerk via email, Linkedin, Facebook, Twitter
  • Voor spelers in de nieuwe economie is er de mogelijkheid een kraampje in te richten of een workshop te geven. Als je partijen kent die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen ze zich aanmelden als speler. (kostenloos)
  • De provincie Gelderland staat zelf ook met een kraampje. Michiel Scheffer zal hier aanwezig zijn. Als jij ideeën wensen hebt voor het Gelderse kraampje, dan horen we dat graag. Doel is taaie vragen en doorbraken aan de kraam te bespreken en de behoefte van het veld op te halen.

 

Meer informatie over Stedendriehoek Innoveert:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!