Conferentie voor toeristische sector

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Economische Impuls Zeeland

In het Britse Kent wordt donderdag 3 april de conferentie 'Why travel further' gehouden. Ook voor toeristische bedrijven uit Zeeland is deze beurs over toerisme in landen om ons heen interessant.

Conferentie voor toeristische sector

Deelnemers hebben een link met de toerischtische sector in dicht bij elkaar liggende regio's in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk en Groot-Brittannië. Thema van de conferentie is 'Hoe kunnen we onze buren aanmoedigen om hun vakantie dichtbij huis door te brengen'. Het is een activiteit in het kader van Interreg 2 Zeeën Programma Autoriteiten en Proximity, waarin ook NV Economische Impuls Zeeland deelneemt.

Praktische tips

Tijdens de conferentie worden resultaten van bezoekersonderzoeken gepresenteerd. Daarnaast zijn er praktische tips over hoe de nabije markten bereikt kunnen worden. Internationale bedrijven zoals Responsibletravel.com en Trip Advisor zijn aanwezig en er is tijd om kennis te maken met collega's uit anderen landen. Een excursie leidt de deelnemers langs innovatieve Engelse bedrijven.

Aanmelden

Wie een link heeft met de Zeeuwse recreatiesector, kan zich aanmelden. Meer informatie is verkrijgbaar via Wies Buysrogge van Economische Impuls Zeeland.

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!