Conferentie voor vrouwelijke ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Agentschap NL

Tijdens het congres voor vrouwelijke groeiondernemers kunnen vrouwelijke ondernemers in contact komen met hun collega's die ook een duidelijke groeiambitie hebben.

Conferentie voor vrouwelijke ondernemers

Van ondernemersdroom naar groei

We triggeren u om onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR) op een nieuwe frisse manier naar uw eigen bedrijf te kijken. Heleen Dura - van Oord inspireert de deelneemsters met haar succesverhaal. Heleen was winnares van de Prix Veuve Cliquote Zakenvrouw van het jaar 2013. Zij is al jaren actief als onderneemster. Haar passie voor media en haar geloof in de digitale media industrie heeft zij succesvol ingezet in haar ondernemingen. Zij is mede-oprichter van DQ&A Media Group en partner bij de investeringsmaatschappij Peak Capital. Deze maatschappij focust op de online industrie.

Wat haal ik er uit?

  • Ervaringen van zakenvrouw van het jaar 2013: Heleen Dura - van Oord
  • Interactieve sessies over aanpak, marketing en financiering
  • Netwerken met collega-groeiondernemers

Interactieve sessies

Tijdens dit speciale congres, organiseren we samen met inspirerende vrouwelijke ondernemers interactieve sessies. Deze sessies zorgen ervoor dat u geïnspireerd raakt om door te groeien en we reiken u handvatten aan om deze groei werkelijkheid te maken. Thema’s die behandeld worden:

  • Social Media & Marketing
  • Business Model Canvas
  • Nieuwe vormen van financiering

Wanneer en waar

Deze bijeenkomst speciaal voor vrouwelijke groeiondernemers wordt georganiseerd in samenwerking met Agentschap NL en vindt plaats op donderdag 10 oktober 2013 van 12.00 uur t/m 18.00 uur in Den Haag.

Meer informatie

Deelname aan het congres voor vrouwelijke ondernemers kost €50,-. Maar kent u een andere vrouwelijke groeiondernemer met minimaal 10 fte? Dan kunt u beiden kosteloos aanschuiven. De factuur wordt na aanmelding digitaal verstuurd. Als u niet aanwezig kunt zijn dan stellen wij het erg op prijs als u 48 uur van te voren afmeldt. Aanmelden via Port4growth website.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!