Congres Global Challenges in Smart Logistics

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Dinalog

De voorbereidingen voor het congres 'Global Challenges in Smart Logistics; innovation driving supply chain control' op 13 november aanstaande in Utrecht zijn in volle gang.

Congres Global Challenges in Smart Logistics

Wilt u weten waar internationaal kansen liggen voor (gezamenlijke) ontwikkeling van innovatie en innovatieve concepten in de logistieke keten en wilt u in contact komen met de internationale koplopers en het Nederlandse veld, reserveer dan deze datum alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u meer details over dit congres.

Programma

De Innovatie Attachés in Brazilië, de VS, Frankrijk, Duitsland, EU (Brussel), Israël, Turkije, Rusland, India, Japan, China, Singapore en Taiwan identificeren momenteel belangrijke ontwikkelingen en experts uit wetenschap en innovatief bedrijfsleven. Deze experts komen op 13 november naar Nederland om u inzicht te geven in hun vorderingen op het terrein van Smart Logistics. Enno Osinga (Schiphol) is de dagvoorzitter. In een aantal parallelle sessies wordt vervolgens dieper ingegaan op de ontwikkelingen voor Synchromodaliteit, 4C en Service Logistics. Tijdens het congres is er ruim tijd om de buitenlandse sprekers of de Innovatie Attachés te spreken.

Het congres

Dit congres wordt georganiseerd door het Innovatie Attaché Netwerk in samenwerking met Dinalog. Het Innovatie Attaché Netwerk, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, ondersteunt het innovatieve bedrijfsleven en kennisinstellingen bij hun internationale R&D of innovatie ambities. Het Netwerk kan voor u contacten leggen of u informeren over de laatste innovatieve ontwikkelingen in hun land.

Meer informatie over het werk van de Innovatie Attachés vindt u op www.ianetwerk.nl. Meer informatie over het congres kunt u krijgen via Hans Bosch van het IA Netwerk (hans.bosch@agentschap, (088) 602 50 21) of bij Liesbeth Staps van Dinalog (staps@dinalog.nl)

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!