Congres Topsector Logistiek ‘Mapping the Future of Logistics’

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Dinalog

Met veel plezier nodigt Dinalog u uit voor het congres van de Topsector Logistiek ‘Mapping the Future of Logistics’ op woensdag 1 april 2015 in De Doelen, Rotterdam.

Congres Topsector Logistiek ‘Mapping the Future of Logistics’

Binnen de Topsector Logistiek werken Connekt, Dinalog, NWO en TNO al jaren samen met bedrijven aan innovaties in de logistiek. Tijd dus om ook samen hét congres over die innovatie te organiseren.

Tijdens dit congres worden er resultaten van projecten getoond in de vorm van demo’s, filmpjes, serious games en inspirerende presentaties. Er zijn 30 parallelsessies waarbij u in gesprek kan gaan over de laatste trends, best practices en de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de sector. U kunt deze innovaties zelf ervaren en uittesten in een aantal serious games, in demo’s en ‘tools’. Op het innovatieplein presenteren zo’n 25 bedrijven en organisaties hun innovaties, demo’s en ideeën.
 
Er wordt niet alleen stilgestaan bij wat er is bereikt, maar ook samen met u gediscussiëerd over wat er nog nodig is. Waar zijn nog witte vlekken, wat kan er beter? Dat gebeurt in de laatste break-out ronde aan de hand van de verschillende roadmaps (thema’s) van de Topsector Logistiek.

Wilt u de innovatie van de logistieke sector mee bepalen? Meld u dan nu aan of bekijk eerst het programma.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!