Congres Topsector Logistiek op 22 april 2016

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TLN

Op 22 april 2016 organiseert de Topsector Logistiek het congres 'Big Data, Small World' in de Amsterdam Arena. Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek.

Congres Topsector Logistiek op 22 april 2016

Het gebruiken en combineren van data wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Ook in de logistiek. Het slim koppelen van data maakt de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het voorspellen van de vraag naar pakketdiensten, het opsporen van bottlenecks in de logistieke keten, het verbeteren van de 'last mile' en 'crowd base' ophalen en afleveren van pakketjes. Maar welke kansen en uitdagingen zijn er? Dat komt tijdens dit congres aan bod! 

Sprekers en parallelsessies

Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Ook kunt u op het Experienceplein actief kennis maken met innovaties. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken.

U kunt zich aanmelden voor het congres vanaf februari 2016. Dan ontvangt u de definitieve uitnodiging met het programma. Werkt u aan of met een innovatie die zeker niet mag ontbreken op het Experienceplein?  Meld uw idee dan nu aan via info@topsectorlogistiek.nl.

Mis het niet en noteer alvast in uw agenda:

Congres Topsector Logistiek
'Big Data, Small World'
22 april 2016 – Amsterdam Arena

Meer informatie over Transport en Logistiek Nederland (TLN) Regio Zuid:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!