Contacta beurs presenteert Contacta College

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Contacta.nl

5 tot en met 7 november vindt de Contacta.nl beurs plaats. De beurs presenteert dit jaar ook het Contacta College, waar verschillende lezingen te volgen zijn.

Contacta beurs presenteert Contacta College

Contacta.nl is dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Het heeft een beursvloer van 15.000m2 met zo'n 300 standhouders en meer dan 22.500 bezoekers in 3 dagen.

Naast de Contacta Arena vindt u dit jaar de Contacta collegezaal. Specialisten op het gebied van o.a. HRM, veiligheid, subsidie-advies of innovatie snijden gedurende 1,5 tot 2 uur onderwerpen aan die op een academische manier de diepte ingaan. De collegezaal biedt ruimte aan 50 personen.

Voorlopig programma

Rik Riezenbos: Merkenmanagement

Henri van Koeveringe: Visie en leiderschap in het ontwikkelen van talent

Sjoerd de Jong: Wat zijn technische innovaties in de zorg?

Marcel Winkelman: Grenzen verleggen en je doel bereiken

Sjef Leijs: Nieuwe grenzen, nieuwe financieringen

Arend Roos : Is het ethisch verantwoord om technologie in te zetten, terwijl je daarmee wellicht personeel overbodig maakt en op afstand van je klant komt te staan?

Tickets

Tickets voor deze colleges zijn binnenkort online beschikbaar. Tickets voor de Contacta.nl zijn inmiddels al wel te reserveren. Reserveer nu uw gratis e-ticket voor dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!