Creatieve en innovatieve ondernemers op bedrijvenbeurs Helmond

  • Innovatie & MVO
  • Bron: KvK

Talentvolle creatieve & innovatieve ondernemers van Bedrijvencentrum De Heistraat uit Helmond presenteren zich gezamenlijk op de beurs Bedrijven voor Bedrijven Helmond/Peelland.

Creatieve en innovatieve ondernemers op bedrijvenbeurs Helmond

 Ze doen dit onder de paraplu van CreatiefZuid, een project van de Kamer van Koophandel Brabant en Limburg om de creatieve sector te versterken.

Een team van onder andere tekstschrijvers, vormgevers, conceptors en reclamebureaus vertegenwoordigt Bedrijvencentrum De Heistraat en laat zien wat de meerwaarde van de creatief kan zijn. Die meerwaarde ligt niet alleen op het vlak van bijvoorbeeld vormgeving, reclame of het schrijven van teksten. Hun creatief en innovatief talent kan ook worden ingezet om zeer uiteenlopende ondernemersvragen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Bedrijven en instanties kunnen in de stand vraagstukken voorleggen of deze deponeren in de Hightech Bron. Uit de gedeponeerde inzendingen maken de creatieven een keuze en gaan één opdracht kosteloos voor de aandrager uitvoeren.

Helmonds creatieve sector
Bedrijvencentrum de Heistraat werd in 2010 geopend en bevat werkunits speciaal voor starters in de creatieve industrie. In het centrum zijn diverse jonge ondernemers gevestigd die werken in de creatieve branche. Uniek aan dit concept zijn bijvoorbeeld de samenwerkingsverbanden die zij onderling kunnen leggen om opdrachten samen uit te voeren.

CreatiefZuid
Bezoekers kunnen in de stand tevens kennis maken met de nieuwe website CreatiefZuid.nl. Deze portal is opgezet voor de creatieve sector in Brabant en Limburg waar ze zichzelf (gratis) kunnen profileren (met portfolio) en maakt het grote potentieel aan creatief talent in het zuiden zichtbaar. Voor mogelijke opdrachtgevers is het een handige ingang om de creatief te vinden die ze zoeken. Op de portal presenteren zich zo’n 700 creatieven.

De stand van CreatiefZuid/Bedrijvencentrum Heistraat is nummer 36.

Meer informatie over CreatiefZuid: www.creatiefzuid.nl

Bron: KvK Brabant

Meer informatie over KvK Inlichtingen Handelsregister:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!