home » nieuws » Industrie »

Crossover Clustering brengt creatieve industrie en maakbedrijven samen op IPKW

  • Industrie
  • Bron: Industriepark Kleefse Waard

Op 12 mei vindt de startbijeenkomst van Crossover Clustering plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Crossover Clustering is een project dat de creatieve industrie en de maakindustrie samenbrengt.

Crossover Clustering brengt creatieve industrie en maakbedrijven samen op IPKW

Op 12 mei vindt de startbijeenkomst van Crossover Clustering plaats. Crossover Clustering is een project dat de creatieve industrie en de maakindustrie samenbrengt. Tijdens de startbijeenkomst kunnen organisaties uit beide branches elkaar ontmoeten en gezamenlijk initiatieven starten. De meest veelbelovende initiatieven worden in een vervolgtraject begeleid om de kans van slagen te vergroten.

Speeddatesessies

Crossover Clustering organiseert tijdens de bijeenkomst speeddatesessies zodat organisaties met de juiste zakelijke partners in gesprek kunnen gaan. Crossover Clustering is een initiatief van Genium Group in samenwerking met Greenhouse en IPKW. Het project wordt ondersteund door het Ondernemersfonds Arnhem.

De betrokken partijen zijn het erover eens dat de creatieve sector en de maakindustrie in Arnhem veel voor elkaar kunnen betekenen. Tegelijkertijd realiseren zij zich dat organisaties uit beide hoeken elkaar niet gemakkelijk vinden en dat samenwerking vaak in de ideeënfase blijft steken. Met het project Crossover Clustering hopen zij daar verandering in te brengen.

Startbijeenkomst

De startbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 mei van 15.00 tot 18.30 uur in De Waard op IPKW in Arnhem. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar Walter Koeleman van Genium Group via w.koeleman@genium.nl. Vermeld hierbij naam van de contactpersoon, naam van de organisatie, telefoonnummer en of je werkzaam bent in de maakindustrie of in de creatieve sector. Neem voor meer informatie contact op met Walter Koeleman (06-51548763) of Greetje de Kleuver (06-52413804) van Genium Group

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!