home » nieuws » Bouw »

Dag van de Bouw lanceert BouwApp

  • Bouw
  • Bron: Bouwend Nederland

Met steun van Bouwend Nederland is de BouwApp ontwikkeld. Hiermee kunnen bouwbedrijven op een eenvoudige, aantrekkelijke en interessante manier communiceren over de status en voortgang van hun projecten.

Dag van de Bouw lanceert BouwApp

Met de BouwApp worden de mooie projecten die in uitvoering zijn steeds actueel ontsloten voor een groot publiek. De BouwApp is vooralsnog exclusief beschikbaar voor deelnemers aan de Dag van de Bouw. Een mooie extra reden om projecten aan te melden. Medio april wordt automatisch de informatie van het bouwproject met foto’s en gegevens geplaatst.

Makkelijk in gebruik

Hoe werkt het? U kunt er voor kiezen om uw (hoofd)uitvoerder te vragen om met zijn/haar smart phone foto’s te maken van de voortgang van uw project. Voorzien van een kort tekstje krijgen de volgers van het project elke dag inzicht hoe het werk vordert. Dat is leuk en informatief voor de opdrachtgever, kopers of huurders, eindgebruikers, ketenpartners, omwonenden en de gezinnen van uw medewerkers. Door foto’s en andere informatie van een bouw- of infraproject te delen wordt de bouw voor volgers een nieuwe en leuke beleving met als resultaat klantbinding en positieve naamsbekendheid. Communicatie en informatie tijdens de bouw creëert meer tevreden klanten zo is uit onderzoek gebleken.

De BouwApp is geschikt voor Android en iPhone en is te downloaden via de site van de BouwApp. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg de BouwApp via twitter.

Meer informatie over BOUWEND NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!