Dag voor mkb-ondernemers die snel vooruit willen

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Syntens

Slimmer in 1 dag': positionering, samenwerken, financien en marktintroductieHet innovatienetwerk Syntens organiseert voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op 23 maart in 'De Droom' in Elst één dag vol workshops.

Dag voor mkb-ondernemers die snel vooruit willen

De innovatieadviseurs presenteren er highlights en nieuwste inzichten op het gebied van positionering, samenwerken, financiën en markt. Het is een dag voor ondernemers die snel en slim vooruit willen.

Van 9.30 tot 11.00 uur staat 'identiteit' centraal. Deelnemers leren hun bedrijf op authentieke wijze te presenteren. Aan de hand van een praktisch model wordt duidelijk hoe men zich slim en effectief kan positioneren. Tevens worden de nieuwste toepassingen en mogelijkheden getoond om de identiteit op internet te profileren. Om 11.15 uur draait het om 'samenwerken'. De workshop gaat over communiceren en onderling delen, over relaties en vertrouwen en het maken van heldere en faire afspraken. Deelnemers krijgen meer inzicht in de problemen die zich kunnen voordoen tijdens samenwerking in innovatieprocessen. In een parallelsessie kan men aan de slag met eigen vraagstukken. In kleine groepen worden ervaringen van ondernemers gedeeld en kennis uitgewisseld.

Gat in de markt
Na de lunch staat om 13.30 uur het onderwerp 'financiën' op de agenda. Er wordt ingegaan op de trends en de investeringsmogelijkheden. Ook wordt besproken wat nodig is voor een goed financieel plan. Diverse subsidiemogelijkheden komen aan bod. Ook start om 13.30 uur weer een parallelsessie. Het onderwerp 'markt' wordt om 15.15 uur behandeld. Deelnemers leren hoe zij hun 'gat in de markt' op de markt kunnen brengen.

Meer informatie
Ondernemers kunnen ervoor kiezen om een dagdeel bij te wonen of de hele dag aanwezig te zijn. Rondom de workshops is er gelegenheid om te netwerken, een powerconsult te ontvangen van een innovatieadviseur, te lunchen, leren, twitteren (of dit te leren), bloggen en (net)werken. Deelname bedraagt € 50,-. De lunch is inbegrepen. Aanmelden kan via www.syntens.nl/innovatieuitagenda, of via 088 - 444 0 167 (Josien Schonhoven). Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving en nadere details.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!