Danny Hollestelle wint Prix Veuve Clicquot 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BZW / Foto: Linkedin.com

Danny Holestelle, directeur en eigenaresse van Koninklijke Hollestelle, heeft maandag 16 maart in Noordwijk de Prix Veuve Clicquot 2015 gewonnen.Daarmee is zij onderscheiden als een bijzondere Nederlandse zakenvrouw met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Danny Hollestelle wint Prix Veuve Clicquot 2015

Michiel van Campen, directeur van de BZW: ‘Wij kennen Danny al langer als een zeer gedreven ondernemer en een actief lid van Jong Management en de BZW. Wij feliciteren haar dan ook met gepaste trots.’

Grand Prix Veuve Clicquot

De Prix Veuve Clicquot is een van de meest prestigieuze internationale prijzen voor zakenvrouwen en heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk management te stimuleren. De onderscheiding wordt in achttien landen uitgereikt als eerbetoon aan de legendarische jonge weduwe Nicole-Barbe Clicquot Ponsardin, die in het begin van de vorige eeuw de leiding kreeg over dit champagnehuis en het tot grote bloei wist te brengen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een ondernemer met madame Clicquot’s kwaliteiten en eigenschappen; een vrouw die visie, leidinggevende capaciteiten, dynamiek, creativiteit, innovatieve gaven en doorzettingsvermogen combineert met zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Dit jaar ging de Prix Veuve Clicquot naar Danny Hollestelle, directeur en eigenaresse van Koninklijke Hollestelle in Goes.

Top

Van Campen: ‘Hoewel we als werkgeversorganisatie geen voorstander zijn van een wettelijk quotum voor vrouwen in besturen van bedrijven en andere organisaties omdat dat gewoonweg niet werkt, vinden we het wel van groot belang dat er meer vrouwen aan de top komen. Er is daarvoor ook talent genoeg. Danny Hollestelle is daar een mooi voorbeeld van. De BZW was dit jaar een warm pleitbezorger van haar kandidatuur voor de Prix Veuve Clicquot. Ze staat sinds 2007 aan het roer van Koninklijke Hollestelle en heeft het bedrijf als jonge vrouwelijke ondernemer op een adequate wijze door de crisis geloodst. Daarnaast was ze ook nog eens zeer actief binnen de BZW, onder andere als bestuurslid in Zeeland.

We kunnen altijd een beroep doen op haar om nieuwe leden te benaderen of aan te schuiven bij verschillende overleggen om ons ondernemersgeluid te vertegenwoordigen. Daarnaast heeft ze als voorzitter van Jong Management in Midden-Zeeland ook een zeer positieve rol gespeeld bij de verdere integratie tussen BZW en Jong Management. Wij zijn al met al bijzonder trots op haar en ze is absoluut de terechte winnares van de Prix Veuve Clicquot 2015.’

De Koninklijke Hollestelle Groep is een service- en oplossingsgerichte specialist in onderdelen, materialen, constructies, machines, hijs-/hefmiddelen en keuringen. Het is één van de meest vooruitstrevende technische bedrijven van Zeeland en staat bekend om een innoverende aanpak, kwaliteitsbewustzijn en oplossingsgerichte houding.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!