De beste ideeën ontstaan vaak gewoon bij de koffie

  • Zakelijke dienstverlening

Overal heeft de crisis in meer of mindere mate toegeslagen. Daar heeft niemand om gevraagd en zat ook niemand op te wachten. Een crisis brengt echter ook vernieuwing met zich mee en vraagt om een nieuwe kijk op zaken.

De beste ideeën ontstaan vaak gewoon bij de koffie

KvK organiseert serie inspiratiesessies in Apeldoorn, Enschede en Zwolle

Tijd voor inspiratie? Vanaf 5 april organiseert de Kamer van Koophandel Oost Nederland in samenwerking met Syntens een serie inspiratiesessies over actuele thema’s als nieuwe verbindingen aangaan, sociale media inzetten, slimmer werken en duurzaam ondernemen.

Maandagochtend, half 8. Collega’s van diverse afdelingen staan bij het koffieapparaat. De een moppert op een probleem waar hij mee zit en een andere collega komt ineens met een ingenieuze oplossing! Dat is het idee van deze inspiratiesessies. Met collega-ondernemers uit de regio samen oplossingen zoeken en elkaar inspireren. En dat alles in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Want daarbij ontstaan vaak nog steeds de beste ideeën!

Praktijkvoorbeeld: Senseo

Een geslaagd voorbeeld van innovatie door het aangaan van nieuwe verbindingen is natuurlijk de Senseo. Philips en Douwe Egberts die de koppen bij elkaar staken en hun kwaliteiten zo combineerden tot een succesvolle koffieformule. Hoewel over smaak te twisten valt, spreken de verkoopcijfers voor zich!

Meer informatie en aanmelden

De kosten voor de inspiratiesessies ‘Succesvol innoveren’ bedragen € 35,- per bijeenkomst per persoon. Tijdens elke bijeenkomst staat één thema centraal. In totaal zijn er vier verschillende bijeenkomsten die afzonderlijk of in een serie gevolgd kunnen worden. De bijeenkomsten vinden plaats in Apeldoorn, Enschede en Zwolle en duren van 13.30 tot 16.30 uur. Meer informatie over de thema’s en locaties staat op www.kvk.nl/tijdvoorinspiratie waar geïnteresseerden zich tevens kunnen aanmelden.

Meer informatie over Kamer van Koophandel Kantoor Apeldoorn:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!