De Boeing Technology Alliance

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Oost NV

Deze alliantie is opgezet om voor Boeing nieuwe technologieën te ontdekken, ontwikkelingen te ondersteunen en te integreren in toepassingen.

De Boeing Technology Alliance

In 2009 heeft Oost NV een overeenkomst ondertekend met The Boeing Company (USA), waarmee we zijn aangesloten op Boeing Technology Alliance. Deze alliantie is opgezet om voor Boeing nieuwe technologieën te ontdekken, ontwikkelingen te ondersteunen en te integreren in toepassingen. Uiteindelijk vinden de nieuwe lucht- en ruimtevaarttoepassingen hun weg naar klanten van Boeing.

Boeing is wereldwijd leidend in de lucht- en ruimtevaart en is de grootste producent van verkeersvliegtuigen en militaire vliegtuigen, met competenties op het gebied van "rotorcraft", electronische- en defensiesystemen, geleide wapensystemen, satellieten, lanceerplatforms en informatie- en communicatiesystemen. Oost NV is een regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij. De diensten van Oost NV richten zich op regionale ontwikkeling en innovatie, bedrijfsomgeving, investeringsbevordering en participatie.

Boeing is ervan overtuigd dat samenwerking met de beste partners op vooruitstrevende technologiegebieden leidt tot een hoger prestatieniveau, producten met een lagere kostprijs en  betere dienstverlening.

De Boeing Technology Alliance is één van de methoden die Boeing inzet om nieuwe technologieën te ontdekken en te integreren. Zo wordt de toegang tot nieuwe en onconventionele technologieën verbeterd, verkrijgt de vliegtuigbouwer inzicht in technologietrends en heeft een brede uitstraling naar toonaangevende industriële bedrijven.

Ook NV NOM en LIOF zijn deelnemer in deze Alliantie van Boeing.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!