De focus op duurzaamheid!

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MKB

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit het zakenleven. Ondernemers in het MKB vragen zich af hoe je groener kunt werken, met behoud van groei en winstgevendheid.

De focus op duurzaamheid!

 Speciaal voor deze ondernemers is Groeien met Groen geschreven. Met dit boekje wil Syntens MKB ondernemers inspireren om duurzaam te ondernemen.

Het boekje
Groeien met Groen bevat uitleg over het begrip ‘duurzaamheid’. Waar komt het vandaan en vooral, wat betekent het in de dagelijkse praktijk van bedrijven en ondernemers. Daarnaast behandelt het de vraag wat burgers, en dus uiteindelijk klanten, bedoelen met duurzaamheid. Vervolgens komen succesfactoren voor ondernemers bij groen ondernemen aan de orde. Zo kom je op drie succesvolle stappen naar groene groei. Van entrepreneur naar ecopreneur, ofwel ondernemerschap met oog voor people, planet en profit.


Meer weten?
Voor meer informatie over duurzaam ondernemen ga naar www.syntens.nl/groen Regelmatig organiseert Syntens workshops over dit onderwerp, zie daarvoor de innovatieagenda op www.syntens.nl Ondernemers die het boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met de eigenInnovatieadviseur of een kantoor van Syntens in de buurt. Ondernemers die willen weten hoe duurzaam ze zijn kunnen online de Syntens Duurzaamheidscan invullen en krijgen meteen het resultaat toegezonden, zie http://dqs.syntens.nl

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!