Deelnemers gezocht voor Jaarprijs Goede Voeding 2019

Bedrijven met innovaties gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking, kunnen zich weer aanmelden voor de Jaarprijs Goede Voeding. Dat meldt Foodvalley. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de vakbladen Voeding Nu en VMT.

Deelnemers gezocht voor Jaarprijs Goede Voeding 2019

De Jaarprijs Goede Voeding is bedoeld voor voedingsbedrijven die hun producten hebben verbeterd. Bijvoorbeeld door minder zout, verzadigd vet, suiker of meer vezels te gebruiken. De communicatie rond een product en het aanzetten tot gezonder gedrag tellen mee bij de beoordeling. Ook basisvoedingsmiddelen komen in aanmerking voor deelname. 

Schijf van Vijf

Producten die in aanmerking komen voor de Jaarprijs Goede Voeding 2019 moeten bij voorkeur voldoen aan de Richtlijnen Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Of aan de criteria ‘Dagkeuze’ buiten de Schijf van Vijf. Producten die niet binnen beide categorieën vallen, maar binnen hun productcategorie een aanzienlijke verbetering laten zien, kunnen in aanmerking komen voor een bijzondere vermelding.

Aanmelden Jaarprijs Goede Voeding

Bedrijven die mee willen dingen naar de prijs kunnen zich nog aanmelden tot 5 februari. De winnaar Jaarprijs Goede Voeding wordt op 9 april aanstaande bekendgemaakt tijdens het VMT Food Future Event in Nieuwegein.

Meer informatie over Foodvalley NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!