DENS Facility Services opent Europese vestiging in Enschede

  • Farma & Zorg
  • Bron: Oost NV

DENS Facility Services, de “Life Science & High-Tech Facility Maintenance Company” opent zijn Europese vestiging in Enschede. Het bedrijf verwacht in drie jaar tijd 5-10 nieuwe, hoogwaardige arbeidsplaatsen te realiseren in Oost-Nederland.

DENS Facility Services biedt facilitair onderhoud en management services in de regio Boston en Cambridge, Massachusetts. Hier bedient het bedrijf laboratoria op een totale oppervlakte van 350.000m2. In dit gebied zijn niet alleen 400 Life Science Research bedrijven en talloze laboratoria gevestigd, maar ook de prestigieuze Harvard University en Massachusetts Institute for Technology.

Met zijn vestiging in Enschede richt DENS Facility Services zich op de Europese markt van Life Science en High Tech kennisbedrijven. Zijn dienstverlening omvat advisering over locatiekeuze, lease en herstructurering van laboratoria en operationeel facility management. Door deze diensten uit te besteden kunnen opdrachtgevers zich volledig concentreren op hun researchactiviteiten en hun producten zo snel en effectief mogelijk naar de markt brengen. Een live callcenter voor calamiteiten staat hierbij tot hun beschikking; 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!