Derde Dutch Agri Food Week in het teken van innovatie

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: AgriFood Capital

Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt en hoe? Welke vraagstukken, uitdagingen en mogelijke oplossingen brengt dat met zich mee? Die vragen én de antwoorden staan centraal tijdens de 3e editie van Dutch Agri Food Week.

Derde Dutch Agri Food Week in het teken van innovatie

Foto: Dutch Agri Food Week in 2016

De Dutch Agri Food Week vindt plaats van 9 t/m 19 oktober 2017. AgriFood Capital laat tijdens het event zien hoe de regio Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood.

Veel te beleven in de regio, voor professional en consument

Noordoost-Brabant staat van 9 t/m 19 oktober bol van de evenementen en activiteiten voor food- en agri-professionals en consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie. Zij kunnen zien en ervaren hoe we in Noordoost-Brabant met elkaar werken aan innovaties op het gebied van voeding en voedselproductie.

Waarde van agrifood wordt zichtbaar

Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital: “Met Dutch Agri Food Week maken we de waarde van de agrifood sector in onze regio zichtbaar. Die waarde is niet alleen economisch; het gaat ook om de bijdragen aan en de uitdagingen van de duurzame productie van gezond voedsel. De agrifood sector is de economische motor van Noordoost-Brabant en biedt tal van kansen voor ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Dutch Agri Food Week zal ongetwijfeld leiden tot mooie ontmoetingen, een flinke dosis inspiratie en interessante nieuwe samenwerkingen. Het programma biedt daarvoor in elk geval mogelijkheden genoeg!”

Het programma in Noordoost-Brabant

Gedurende Dutch Agri Food Week vinden praktisch elke dag inspirerende events plaats in Noordoost-Brabant, topregio in agrifood. Het programma is hieronder te lezen. Kijk voor het actuele programma op dafw.agrifoodcapital.nl

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Everts & Weijman Everts & Weijman

Beleef Groen, Geniet Groen