Dinalog organiseert seminar over logistiek innoveren in het MKB

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Dinalog

Op 26 februari 2014 organiseert Dinalog een seminar over praktische innovaties in de logistiek. Vanuit 4 invalshoeken lichten ondernemers en specialisten uit de praktijk eenvoudige en bruikbare toepassingen toe: techniek, marketing, procesverbetering en IT.

Dinalog organiseert seminar over logistiek innoveren in het MKB

Wetenschappers op verschillende universiteiten en hogescholen in Nederland houden zich vaak bezig met complexe modellen om theorieën te toetsen en ideeën te ontwikkelen. Dat is een must om Nederland voorop te laten blijven lopen in de logistieke ratrace. Maar de praktische toepassingen van deze modellen is verre van eenvoudig. Voor grote bedrijven en multinationals is deze kennis beschikbaar en toepasbaar, maar voor het MKB is dit vaak een brug te ver. De aansluiting is vaak onvoldoende of geheel afwezig. Zelfs met subsidies en andere stimuleringsmaatregelen komt het in het MKB niet echt van de grond op grote schaal. Toch wil het MKB graag innoveren en ook daarin investeren. Voorwaarde is dan wel dat deze innovaties pragmatisch van aard zijn; ideeënontwikkeling met beide voeten op de grond. Dat is dan ook wat dit seminar u gaat bieden.

Programma en aanmelden

Wilt u mogelijkheden ontdekken hoe u snel verbeteringen in uw logistieke organisatie kan realiseren? Dan is dit seminar een aanrader! Op de website van Dinalog kunt u het uitgebreide programma bekijken en uzelf aanmelden.

Deelnemers kunnen deze dag gratis gebruik maken van de flexplekken van Dinalog en een lunch om 12:00 uur. Het programma start om 13:00 uur en wordt om 15:30 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!