Directeur-bestuurder van de in oprichting zijnde stichting Eindhoven Marketing benoemd.

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Citydynamiek Eindhoven

Vanaf 1 november gaat Peter Kentie als directeur-bestuurder sturing geven aan de nieuwe Citymarketingorganisatie, de stichting Eindhoven Marketing.

Directeur-bestuurder van de in oprichting zijnde stichting Eindhoven Marketing benoemd.

 
Deze organisatie wordt gevormd vanuit een doorontwikkeling van de stichting CityDynamiek Eindhoven en het Eindhovense deel van de regio VVV Zuidoost-Brabant. Een ontwikkeling van een operationele organisatie naar een marketingorganisatie.
 
Eindhovenaar Peter Kentie heeft zijn sporen in de marketing verdiend bij PSV als Media & marketingmanager. Hij is eerder benoemd tot Sportmarketeer van het Jaar, is mede-oprichter van STRP-festival en bestuurslid van de Dutch Design Week. Zijn doel als directeur-bestuurder van de nieuwe citymarketingorganisatie is om Eindhoven (inter-)nationaal bekend en herkenbaar te maken. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor het merk Eindhoven en de ontwikkeling ervan.  Dit door het profiel van Eindhoven als creatieve innovatiestad verder te versterken, Eindhoven extern te profileren en te vermarkten en de bewoners en bedrijven zich in deze strategie te laten herkennen. Bewoners en bedrijven blijven namelijk de beste ambassadeurs van Eindhoven.   
 
Het interim-bestuur van  Stichting CityDynamiek en tevens beoogd leden van de Raad van Toezicht van de nieuwe citymarketingorganisatie, Nienke Meijer en Jo van Ham, zijn blij met de aanstelling. “We hebben voor Peter Kentie gekozen omdat hij een bewezen topmarketeer ismet een groot hart voor Eindhoven en een stevig netwerk in de stad. En bovenal een krachtige ambitie om Eindhoven (inter-) nationaal op de kaart te zetten”.
 
Wethouder Citymarketing, Joost Helms, heeft aangegeven dat hij de benoeming van Peter Kentie van harte ondersteunt. Hij is verheugd dat de organisatie van de door de raad vastgestelde citymarketingstrategie op korte termijn daadwerkelijk invulling krijgt.
 
Met de benoeming van Peter Kentie is de directie van de nieuwe citymarketingorganisatie compleet. Huidig directeur van de stichting CityDynamiek Eric Boselie zal in de nieuwe stichting de werkzaamheden van directeur operations op zich nemen. 

Meer informatie over EINDHOVEN365.nl:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!