DLO-innovatievouchers voor agrifood-mkb

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley NL

Mkb-ondernemers in de agrifoodsector kunnen weer aanvragen indienen voor DLO-innovatievouchers. Hiermee kunnen kennisvragen uitgezet worden bij de onderzoekinstituten van Wageningen UR.

DLO-innovatievouchers voor agrifood-mkb

Er kan tussen €2.500 en €7.500 aangevraagd worden. Bedrijven moeten zelf een gelddeel inleggen ter hoogte van het bedrag van de voucher.

MKB-loket innovatievoucher

Ondernemers kunnen zich met hun kennisvragen melden bij het MKB-loket van de Topsector Agri & Food. Hier wordt beoordeeld of de vraag in aanmerking komt voor een DLO-innovatievoucher. Is dit het geval, dan wordt de ondernemer in contact gebracht met de juiste experts van Wageningen UR. De Groene Helpdesk van Wageningen UR begeleidt dit proces.

Meer informatie en aanvragen

Ondernemers kunnen voor meer informatie terecht bij het MKB-loket (tel. 088-585 2206, mkbloket@tki-agrifood.nl, www.tki-agrifood.nl/mkb-loket). Het MKB-loket wordt verzorgd door adviseurs van de Kamer van Koophandel.

Wegens succes zo’n 30 extra vouchers

Eerder dit jaar konden ook vouchers worden aangevraagd. De belangstelling daarvoor was zo groot dat de Topsector Agri&Food besloten heeft een deel van het budget te gebruiken om nog eens ongeveer 30 innovatievouchers beschikbaar te stellen. De vouchers passen in het topsectorbeleid waarin kennisinstellingen hun kennis beschikbaar stellen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!